Om ZET-CHEMIE Danmark ApS

Vi er den korte løsning, på den lange bane...

01

ZET-CHEMIE GmbH, Tyskland

Udvikling, produktion og salg af produkter til metalindustrien.

02

ZET-CHEMIE,
Danmark

Dansk forhandler for ZET-CHEMIE GmbH

03

Industrielle virksomheder

ZET-CHEMIE Danmarks kundekreds

Vores leverandør

ZET-CHEMIE GmbH Baden-Württemberg

ZET-CHEMIE GmbH med beliggenhed i Ehingen (Donau), Tyskland, har udviklet, produceret og solgt en lang række smøremidler, rengøringsmidler og korrosionsbeskyttelsesprodukter til metal arbejde i mere end 30 år. Væskehåndtering udføres af specialuddannede applikationsingeniører, og der føres løbende kontrol af råstoffer og produktion samt færdigprodukter for at sikre kunden den højeste kvalitet og sikkerhed.

I 2019 blev der solgt mere end 15.000.000 liter smøremiddel.

Under hensyntagen til de hurtig skiftende tekniske og miljømæssige markedskrav anvender ZET-Chemie GmbH kun udsøgte basisolier samt afstemte kemiske og mineralske additiver fra anerkendte producenter.

Vores produkt sortiment

Udover de overnævnte smøremidler fra ZET-CHEMIE GmbH, markedsfører ZET-CHEMIE Danmark også spåntransportører, centrale filteranlæg og spånrensningsanlæg fra Mayfran International BV.

Doseringsanlæg for minimalsmøring ved smal- og bredbåndsbearbejdning fra Hiessl Schmiertechnik GmbH.

Derudover har vi et stort og alsidigt sortiment af anlæg med separations- og centrifugesystemer for vedligehold og pleje af kølesmøremidler fra MKR GmbH.

Vi forhandler også Vakuumdestillationsanlæg for oparbejdning og genvinding af industrielt spildevand fra H2O – Process Water Engineering.

Vores koncept

Hos ZET-CHEMIE Danmark arbejder vi ude fra det koncept, der gør at vi er i stand til at løse alle metalindustriens problemstillinger omkring produktionsanlægget

Med det koncept kan ZET-CHEMIE Danmark leve op til sit formål som Metalindustriens Samarbejdspartner